English | Nederlands

TRACC Auditors & Risk Assessors B.V.

TRACC auditors & risk assessors B.V. is een werkmaatschappij van Vijverberg Advies Groep waarin alle planning, project controls en risico management activiteiten worden uitgevoerd. TRACC werkt daarin vaak samen met Vijverberg Management Consultants dat zich primair bezig houdt met contracting, claim management en conflict bemiddeling. Wanneer er een probleem ontstaat op een project is er altijd een tijdsaspect. Onderdeel van de analyse en bij eventuele onderhandelingen is altijd de planning. Hoe is het project verlopen, wat is er in de tijd gebeurd of juist niet gebeurd, welke partij heeft wanneer gewaarschuwd? TRACC planning specialisten neemt de waardevolle ervaringen mee over claims en conflicten bij het advies over planning.

De afgelopen jaren is er op het gebied van contractvormen veel veranderd. Waar eerst de planning amper werd genoemd in het contract, worden nu steeds strengere contractuele eisen aan planning en project controls gesteld en op sommige projecten verloopt de betaling op basis van de voortgang die in de planning wordt vastgelegd.

TRACC planning specialisten geven advies over het implementeren en verbeteren van het planningsproces binnen organisaties en bieden ondersteuning voor het opzetten en bijhouden van planningen. De TRACC planning specialisten hebben ervaring met de verschillende contractvormen en de verschillende sectoren in de bouw.


Naar de website