English | Nederlands

Coördinatie bij vertraging (schade)

Vakgroep Planning & Scheduling


Beschrijving:

In de coördinatie-overeenkomst worden afspraken gemaakt over de onderlinge afstemming van de werkzaamheden van de neven-aannemers. Tevens zijn in de bouwpraktijk in de coördinatie-overeenkomst veelal regelingen opgenomen omtrent hoe om te gaan met vertragingsschade ingeval er vertragingen ontstaan ten opzichte van het algemene tijdschema en / of gedetailleerde werkplan. Tijdens de opleidingsmodule wordt aandacht besteed aan de juridische aspecten van vertragingsschade en het krijgen van vergoeding. Tevens wordt aandacht besteed aan de inhoud en strekking van coördinatie-overeenkomsten hierbij.

Leerdoelen:

  • Wanneer is er recht op vergoeden?;
  • Hoe bereid je dat voor?;
  • Is het haalbaar?

Opleiding Medior Planning Engineer

Deze module is onderdeel van de opleiding Medior Planning Engineer.

De opleiding Medior Planning Engineer heeft tot doel professionals op het gebied van Planning en Scheduling de gelegenheid te bieden om een opleidingskwalificatie Bachelor Planning Engineering of Master Planning Engineering te behalen.

De opleiding is samengesteld door de Stichting Planning Instituut Nederland (SPIN), het kenniscentrum voor (project)planning. Professionals kunnen zich registreren in het register van SPIN.


Meer info Naar de vakgroep