English | Nederlands

MS Project - advanced

Vakgroep Contract & Claim Management


Beschrijving:

Microsoft Project is een planningtool die je in staat stelt een projectplanning op te zetten en bij te houden. Tijdens de Module MS Project Medior leren cursisten hoe ze controle houden op hun project in termen van tijd en geld. Aan bod komen onder andere het opnemen van een betaalschema in de projectplanning, het opzetten en bijwerken van s-curves die de actuele stand van het project laten zien ten opzichte van de geplande stand, de gemaakte kosten ten opzichte van de gebudgetteerde kosten en de cashflow van het project.

Tevens wordt er aandacht besteedt hoe om te gaan met veranderingen in scope en te bepalen wat de impact op de planning en de kosten zal zijn.

Leerdoelen:

  • Betaalschema verwerken in planning
  • Opzetten en bijwerken s-curves voor planning, budget en cashflow
  • Rapportage op basis van planning, budget en cashflow
  • Impact scopewijzigingen bepalen
  • Scope wijzigingen toepassen in planning

Opleiding Medior Contract Engineer

Deze module is onderdeel van de opleiding Medior Contract Engineer.

De opleiding Medior Contract Engineer heeft tot doel professionals op het gebied van Contract en Claim management de gelegenheid te bieden om een opleidingskwalificatie Bachelor Contract Engineering of Master Contract Engineering te behalen.

De opleiding is samengesteld door de Stichting Contract Management Instituut Nederland (CMI), het kenniscentrum voor contract engineering, claim management en systeemgerichte contract beheersing. Professionals kunnen zich registreren in het register van CMI.


Meer info Naar de vakgroep